MHP Adayı Hamdi Doğan; Niğde halkı artık değişim istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan basınla bir araya geldi.

Tarih: 05.02.2024 10:16 Güncelleme: 05.02.2024 10:17
MHP Adayı Hamdi Doğan; Niğde halkı artık değişim istiyor!

Yerel basınla yapılan toplantıya Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, merkez ilçe başkanı Musa Çelik, Ülkü Ocakları Başkanı Naci Babacan, Kadın Kolları Başkanı, meclis ve il genel meclis üyeleri ile bazı parti yöneticileri katıldı.
Toplantıda MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez kısa bir konuşma yaptı. İl Başkanı Tükenmez ; “Yıllardır hep beraber iç içe olan insanlarız, hepinizi tanıyoruz. Belediye Başkan Adayımız Hamdi Doğan’ı belediye başkanı yaptıktan sonra, Niğde basınımızla beraber Niğde’nin sorunlarını çözmek için hep beraber el ele birlik içinde  mücadele edeceğiz” diyerek katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkürlerini iletti.”

“HEMŞERİLERİMİZİN TEVECCÜHÜ İLE BAŞKANLIĞI KAZANACAĞIZ”
MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hamdi Doğan  Niğde’nin tarihi, kültürü, coğrafyası ile önemli bir konumda olduğunu özetleyerek başladığı konuşmasında; Şehrimizin bugün gelmiş olduğu nokta itibarıyla çok daha iyi bir konumda olması gerekiyordu, çok daha iyi bir konuma gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çevre vilayetlere baktığımızda bu şehirlerin Niğde’den ekonomik, turizm, tarım ve sanayi anlamında daha iyi durumda olduğunu belirtmek isterim. 
Şehrin gelişmesine mahalli idarelerinde önemli katkısı olması gerekiyor. Bizlerde 31 Mart’da yapılacak olan Mahalli idareler seçimine Milliyetçi Hareket Partisi olarak Niğde belediyesini kazanacağımıza inanıyoruz. 1999 ve 2004 yıllarında MHP hem Niğde’de, hem de Bor’da Belediye Başkanlığını kazanmış bir partidir. 2009 ve 2014 seçimlerinde de Niğde Belediyesini çok az kıl payı oy farkıyla kaybetti. Ancak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde çok değerli Niğde halkımızın teveccühü ile Niğde Belediye Başkanlığını kazanacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı da bu anlamda yürütüyoruz” dedi.

 

 

“NİĞDE’NİN UFKUNU AÇACAK PROJELERLE GELİYORUZ”
MHP Adayı Hamdi Doğan; “Kazandığımız takdirde bu güzel kentimizi ve burada yaşayan Niğdeli hemşerilerimizin sorunlarını çözme noktasında azami bir gayret ve çaba içinde olacağız. Niğde’nin sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz, çözüm önerilerini de biliyoruz. 
Projelerimizle ilgili 1 Mart’da yapacağımız tanıtım ile Niğde kamuoyu ile paylaşacağız. Şunu da ifade etmek isterim ki bu projelerimiz içerisinde öncelikli olarak şehre nefes aldıracak, Niğde insanına dokunacak projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Daha önceki konuşmalarımda da ifade ettim. Burada tekrar etmek istiyorum tutamayacağımız hiçbir sözü Niğde halkına vermeyeceğiz. 
Gerçekten yapabileceğimiz, hayata geçirebileceğimiz projeleri açıklayacağız. Ayağı yere basan projeler olacak. Bu projeler ile ilgili uzun zamandan beridir teknik ekimiz ile çalışıyoruz. Bu projeleri yaparken öncelikli olanlara ağırlık vereceğiz. Hepinizin bildiği gibi, kentin sorun yumağı haline gelmiş problemlerini çözme noktasında da yine çözüm odaklı olarak önerilerimizi Niğde kamuoyu ile paylaşacağız”

 

 

NİĞDEMİZİN EN ÖNEMLİ SORUNU TRAFİK ; ÇÖZECEĞİZ!
Hamdi Doğan konuşmasının devamında; “Hepinizin bildiği gibi Niğde’de Trafik problemi var bunun acilen çözülmesi gerekiyor. Özellikle kent merkezinde araç yoğunluğu çok fazla. 30 yıl önceki yollarla bugünkü yollar arasında çok bir değişiklik yok ama araç sayısı 30 katına çıkmış. Dolayısı ile alternatif yolların yapılması noktasında önemli bir çaba göstermek gerekiyor. 
Mesai saatleri çıkışında Niğde şehir içi trafiğinin yoğunlaştığını, büyük kent trafiği şeklinde bir akış seyrettiğini belirtmek isterim. İnanılmaz bir zaman kaybına ve yoğunluğa sebep oluyor. Şehir içinde araç sayısısın artması ile beraber ciddi bir otopark probleminin olduğunu da belirtmek isterim. Özellikle şehir içerisinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlarımız park yeri bulmakta sıkıntı yaşamaktadırlar. Şehir içindeki esnaflarımız büyük oranda ticari kayıba uğramaktadır. Vatandaşlarımız alışveriş için 2-3 tur atmak zorunda kaldıklarını ifade etmektedirler” dedi.

“ŞEHRİMİZİ DAHA YEŞİL HALE GETİRECEĞİZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Hamdi Doğan, Niğde’nin yeşil alanlarının yetersiz olduğunu belirtiği konuşmasın da; “Aynı şekilde tepeden Niğde’de baktığınızda iki tane yeşillik alan görürsünüz. Bir tanesi kalenin üzerindeki ağaçlar, bir tanesi de eski rektörlük olarak adlandırdığımız alanın bahçesi dışında maalesef yeşil bir alan bulunmamaktadır. Şehrimizi daha da yeşil bir hale getirme noktasında da gayret içinde olacağız”

 

 

ATA VE YENİ SANAYİYE DOĞALGAZ HİZMETİNDEN FAYDALANACAK
Özellikle Ata Sanayi ve Yeni Sanayi bölgesinde tespit ettiğimiz olumsuzlukları dile getirdik. Ata Sanayinde binlerce esnafımız yaşamakta, şehrimize önemli bir katma değer katmaktadırlar. O bölgede yaşayan esnaflarımızın sorunlarının çözümünde de önemli gayret göstereceğiz. Doğalgaz Ata Sanayinin önünden geçmekte ancak sanayi esnafı bu doğalgaz hizmetinden mahrum bırakılmıştır. Sanayideki ustalarımızın , kalfalarımızın, çıraklarımızın  yağ sobaları başında kışın soğukta ısınmaları bizim içimizi sızlatmaktadır. Sanayide esnaflarımız ve çıraklarımızın bizden bir talebi oldu. Buraya mutlak suretle bir otobüs servisi konulması gerektiğini ifade ettiler. İş çıkışından sonra otostop çekerek evlerine gidebildiklerini ifade ettiler.

“SANAYİ ESNAFININ SORUNLARINI BİLİYORUZ HIZLA ÇÖZECEĞİZ”
31 Mart’da Milliyetçi Hareket Partisi Belediyesine geldiği anda yapacağımız ilk çalışmalardan birinin de  Sanayi Esnafının sorunlarını çözmek olacağını söyleyen Hamdi Doğan; Sanayideki dükkanlara doğalgaz bağlayacağız. Altyapısını, asfalt dahil tamamlayacağız. Ata Sanayinde bir sağlık kabini bile yok. Bunu da ivedilikle yerine getireceğiz. Eski Sanayinin yıkılarak yeni sanayiye taşınması neticesinde bir takım esnafımızın da mağdur edildiğini tespit ettik bize de ulaştılar. Tahsis edilen dükkanların metre karesinin yetersiz olduğunu söylediler. Verimli hizmet yapamadıklarını söylediler. Bunların tedbirlerini alacağız, görüştük. Sanayiye Adana yönünden bir giriş verilmediği ve bundan dolayı da ekonomik kayıba uğradıklarını ilettiler. Sanayi esnafı rahat olsun, biz belediyeyi kazandıktan sonra ivedilikle sorunlarını çözeceğiz” dedi.

 

 

“KALE ÇEVRESİ VE PAZAR ESNAFI HİÇ BİR ŞEKİLDE MAĞDUR OLMAYACAK”
Adaylık süreci içinde Kale çevresi esnafı ve Perşembe Pazarı esnafının sorunlarını dinlediklerini belirten Hamdi Doğan; Buradan belirtmek isterim ki, Perşembe Pazarı Niğde’nin sembolüdür, 100 yıllık pazardır. Milliyetçi Hareket Partisinin yerel iktidarında Perşembe pazarı yerinde kalacaktır. Kalenin etrafındaki esnaflarımıza ifade ettik, buradan yine söylüyorum, kale etrafındaki hiçbir dükkan yıkılmayacak. Buradaki dükkanlara tarihi dokuya uygun şekilde giydirme yapacağız. Buradaki esnafımızın hiçbir şekilde mağdur olmasına izin vermeyeceğiz. Çünkü biz vatandaşlarımızın görüş ve önerileri ile hareket edeceğiz. Bizden neyi talep ediyorlar ise, vatandaşlarımız görüşlerini dikkate alarak, yapılabilirliği oranında, belediye imkanları dahilinde hareket edeceğiz.” dedi.

“AÇIKLADIĞIMIZ HİÇ BİR PROJEMİZ YARIM KALMAYACAK”
MHP Adayı Doğan; “Niğdeli vatandaşlarımıza rağmen, onların kabul etmediği hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Hayatlarını kolaylaştıracağız, Ben yaptım oldu anlayışında olmayacağız. Beş yıllık süremiz içeresinde kamuoyuna açıkladığımız projelerin tamamını da bitireceğiz. Hiçbir projemiz yarım kalmayacak.

 

 

“ALANDA ÇOK İŞİTİYORUZ, NİĞDE HALKI DEĞİŞİM İSTİYOR”
Niğdeli hemşerilerimizin, seçmenlerimizin bize güvenmelerini istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisini desteklemelerini istiyoruz.
Teşkilatlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz saha gezilerinde şunu gördük. Açıkça ifade etmek isterim ki, “Artık Niğde’de değişim zamanı gelmiştir” Niğde halkı değişim istiyor. Niğde halkı Milliyetçi Hareket Partisinin yerel iktidarını desteklediğini her fırsatta dile getiriyor. Ben burada Niğde halkına şükran ve minnet duygularımı ifade etmek istiyorum” dedi.

 

 

 

ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ, PROJELERİ DESTEKLEYECEĞİZ”
MHP Adayı Hamdi Doğan; “Hayata geçireceğimiz önemli projelerden birisi de, Üniversite ile Kent bütünleşmesini sağlamak olacaktır. 30 Yılı aşkın bir süredir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde bir akademisyen olarak görev yapmaktayım. Bunun ne anlam ifade ettiğini ben çok yakinen bilen bir kardeşinizim. Diyorum ki, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde’nin bir markasıdır. Üniversitenin katkıları ortadadır. Yerel yönetimler olarak da Niğde Belediyesini kazandığımız takdirde, Üniversite ile beraber gerekli işbirliklerini yapacağız, dayanışma içeresinde olacağız. Üniversite de görev yapan akademisyen arkadaşlarla beraber Niğde ile ilgili bütün projelere Niğde Belediyesi olarak destek vereceğiz, finansman sağlayacağız. Bu projelerin de Niğde’nin önünü açacağını düşünmekteyiz. Bu anlamda Üniversite de görev yapan akademisyen arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde gerçekten Niğde’nin ufkunu açacak projeleri bu anlamda hayata geçirme noktasında gayret ve çaba göstereceğiz.” Dedi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Niğde İl Genel Meclisinde Ak Parti’de çatlak! Ak Partili Meclis Üyeleri salonu terk etti

Erat: Bu neyin kini, bu neyin öcü bilmiyorum! Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'dan açıklama geldi!

Bor’da bitmeyen tadilat! Yeni Hamam 9 yıldır kapalı!

Sata sata bitiremediler! Konut satışından gelen paralar nerede kullanıldı

Niğde'de muhtarlığa karşı olan, muhtar adayı

Ulukışla'da tepki çeken satış! "Sanki yangından mal kaçırıyor"

Miras hukuku sil baştan değişti: Tapu mirasındaki eşitsizlikte bunu yapan hakkını alacak

Naci Görür 6 Şubat’ın yıl dönümünde üstüne basa basa uyardı! Bu ile dikkat edin şimdiden bağırıyorum

Sebze fiyatları uçtu! Patlıcanın kilosu 67 lira

Milyonları ilgilendiren emsal karar Yargıtay’dan geldi! Artık paranızı geri alabilmek mümkün

Çağlayan Adliyesi'ne saldıran teröristlerin kimlikleri belli oldu: Ablası bugün hakim karşısına çıkacakmış

Kombisine bu işlemi yapmayan yandı! Net tarih belirlendi evinize gelip tek tek sökecekler

Ehliyet sahibi olanlar için geri sayım başladı! Bunu yaptırmayan rekor ceza ödeyecek

Et ürünlerinde zam şampiyonu sakatat

Öğrencilere devlet desteği geliyor! Her öğrenciye 2000 TL verilecek

Erat: Genel Başkanımıza söz verdik Bor’un anahtarını ona götüreceğiz

MHP Adayı Hamdi Doğan; Niğde halkı artık değişim istiyor!

Muayenesiz trafiğe çakanlar yandı: Trafikte araç muayenesi için yeni dönem

Türkiye'de peynir ihracatını gerçekleştiren ve 25 ülkede faaliyet gösteren firma iflas etti

Merkez Bankası’nın yeni başkanı Fatih Karahan’ın ilk icraatı ortaya çıktı! Yıl sonuna kadar

Kadın cinayetleri durmak bilmiyor: 31 günde 31 kadın öldürüldü! 21'i şüpheli ölüm

Alper Gezeravcı'nın Türkiye'ye dönüşü yeniden ertelendi

Bütün evlerde 3 ay daha ücretsiz olacak: Düğmeye basıldı o tarihe kadar uygulanacak

Niğde’de tıraşa büyük zam geliyor!

Kıl biber uçuyor, kilosu 80 lira

Google'dan yapay zeka devrimi: Beklenen özellik sonunda geldi!

Yazar Alev Alatlı hayatını kaybetti!

Dünyaca ünlü banka Türkiye'deki şubelerini tek tek kapatıyor! Küçülme dalgası büyüyor

Çamardı’da mide bulandıran iddia! Engelli kıza tecavüz iddiası

MNG'den sonra bir Türk kargo firması daha yabancılara satıldı! İsmi şaşırttı

Yükleniyor

Niğde İl Genel Meclisinde Ak Parti’de çatlak! Ak Partili Meclis Üyeleri salonu terk etti

Erat: Bu neyin kini, bu neyin öcü bilmiyorum! Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'dan açıklama geldi!

Bor’da bitmeyen tadilat! Yeni Hamam 9 yıldır kapalı!

Sata sata bitiremediler! Konut satışından gelen paralar nerede kullanıldı

Niğde'de muhtarlığa karşı olan, muhtar adayı

Ulukışla'da tepki çeken satış! "Sanki yangından mal kaçırıyor"

Erat: Genel Başkanımıza söz verdik Bor’un anahtarını ona götüreceğiz

  • Pazar 24.5 ° / 11.2 ° false
  • Pazartesi 23.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 18.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16