Tarih: 11.01.2023 17:10

Niğde Fen Lisesi Başarıya Doymuyor!

Facebook Twitter Linked-in

Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan 81 ilde dü­zen­le­nen Li­se­ler arası bilgi ya­rış­ma­sın­da Niğde Fen Li­se­si bi­rin­ci oldu. Top­lam 22 gru­bun ka­tıl­dı­ğı ya­rış­ma­da, Emir­han Niğde Fen Li­se­si öğ­ren­ci­le­ri Özmen, Ber­kay Rauf ve Yağ­mur Kara bi­rin­ci oldu.
Ya­rış­ma bi­rin­ci­si öğ­ren­ci­ler, Konya’da ya­pı­la­cak ya­rış­ma­da Niğde'yi tem­sil et­me­ye hak ka­zan­dı. Niğde Okul Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan Ra­ma­zan Konuş Genç­lik Mer­ke­zin­de dü­zen­le­nen Genç Er­kek­ler Dart Şam­pi­yo­na­sın­da Niğde Fen Li­se­si Genç Erkek Ta­kı­mı il bi­rin­ci­si ol­ma­yı ba­şar­dı. Okul Mü­dü­rü Meh­met Öz­de­mir ko­nuy­la il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da; 'Ön­ce­lik­li ola­rak oku­lu­muz Niğde Fen Li­se­si­ne bi­rin­ci­lik ka­zan­dı­ran öğ­ren­ci­le­ri­mi­zi yü­rek­ten kut­lu­yo­rum.
Öğ­ren­ci­le­ri­miz­le ne kadar gu­rur­lan­sak azdır.
Bize sa­de­ce aka­de­mik alan­da değil, sos­yal ve spor­tif alan­lar­da da büyük ba­şa­rı­lar ka­zan­dı­rı­yor­lar. Böyle işler ekip işi­dir. Bu kap­sam­da öğ­ren­ci­le­ri­mi­zi bu zorlu sü­re­ce ha­zır­la­yan oku­lu­muz Tarih Öğ­ret­me­ni Ertan Çelik'e ve Beden Eği­ti­mi Öğ­ret­me­ni Tamer Öz­türk'e ayrı ayrı te­şek­kür edi­yor, ça­lış­ma­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum' dedi. Niğde Medya Haber Sitesi ola­rak biz­ler de öğ­ren­ci­le­ri­mi­zi ve öğ­ret­men­le­ri­mi­zi teb­rik eder, ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­riz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —