Tarih: 27.09.2024 20:51

Milletvekili Uzkurt, 'Türkiye' ile buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

İlimiz sorunlarına çözüm arayan, Ankara'da proje siyasetinin yanı sıra Niğde'nin tüm köy ve kasabalarında da vatandaşlarla buluşan Ak Parti Niğde Milletvekili Uzkurt, 'Türkiye Buluşmaları' kapsamında da il dışı çalışmalarını sürdürüyor.
Osmaniye, Sivas ve Kırıkkale'de görev aldı
Ak Parti tarafından Eylül ayının başında başlatılan 'Türkiye Buluşmaları' etkinliklerinde görev alan Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Osmaniye ve Sivas'ın ardından Kırıkkale'de de; STK'lar, kanaat önderleri, emekliler, gençler, kadınlar, çiftçiler olmak üzere toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
'Türkiye Buluşmaları' kapsamında ilk olarak Osmaniye'de Hasanbeyli, Sivas'ta ise Gölova ve Akıncılar ilçelerini ziyaret eden Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt şimdi de Kırıkkale Karakeçili ilçesinde ziyaretler düzenliyor.
Teşkilatlar ve esnafı da ziyaret eden Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt program kapsamında, hane ziyaretleri de yaparak, vatandaşın talep ve sorunlarını da dinliyor.
Niğde, Hamza Dağ'ı ağırladı
'Türkiye Buluşmaları' kapsamında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da ilimizi ziyaret etmiş, gazetecilerden, esnafa, parti teşkilatlarından, vatandaşlara kadar birçok ziyaretlerde bulunmuş, etkinliklere katılmıştı.
Ak Parti'nin 81 ili kapsayan 'Türkiye Buluşmaları' Eylül ayı sonunda tamamlanacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=-iPaBmriEITCfnD8Xb8A5iOZOvXgmhGUPt7YHwcntlI