Tarih: 28.01.2023 11:05

CHP Niğde’de seçime hazır

Facebook Twitter Linked-in

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, CHP olarak Niğde’de seçime hazır olduklarını söyledi. 
Parti olarak seçim çalışmalarının çok iyi bir şekilde devam ettiğini belirten Davarcı, “Niğde’de bin kişinin üzerinde sandık görevlilerimizi belirledik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarımız çok iyi bir şekilde devam ediyor. Seçimde görev alacak parti üyelerimizi de belirledik” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, önümüzdeki Pazar günü bile seçim olsa teşkilat olarak seçime hazır olduklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ve diğer ilçelerimiz olarak önümüzdeki Pazar günü bile seçim olsa biz seçime hazırız. 
Niğde’de bin kişinin üzerinde sandık sorumlusu ve yine binin üzerinde yedeklerini yazdık ve bu yöndeki çalışmalarımızı tamamladık. Okullarda sorumlu olacak kişileri ve alanlarda çalışacak sorumlularımızı belirledik. Avukat arkadaşlarımızı görevlendirdik. Sandıkta görev alacak arkadaşlarımızı tek tek arayarak bilgilendirdik ve teyit ettik. Bu konuda Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarımız çok iyi ve başarılı bir şekilde devam ediyor. Yani yarın seçim olsa bizler tüm teşkilatlarımızla seçime hazırız” dedi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —