Tarih: 22.01.2023 15:51

Averaj takımı olduk! Niğde Anadolu FK evinde fark yedi!

Facebook Twitter Linked-in

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) 3. Lig 3’üncü grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Analolu FK, evinde konuk ettiği Siirt İl Özel İdaresi Spor’a farklı mağlup oldu. 
Niğde Anadolu FK kötü gidişe dur diyemiyor. Maddi olarak sıkıntılı günler geçerin Niğde Anadolu FK, geçen hafta deplasmanda 5-0 yenilmesinin ardından bu haftada da kendi evinde karşılaştığı Siirt İl Özel İderesi Spor’a farklı mağlup oldu. 
Ligde ölüm kalım savaşı veren bir yandan da kulüpte yaşanan maddi sorunlarla boğuşan Niğde Anadolu FK, ligin 19’uncu hafta mücadelesinde Siirt Özel İdare Spor’u konuk etti. Niğde Ömer Halisdemir Kampüs Stadyumunda oynanan karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı. Karşılaşmanın 22’inci dakikasında konuk ekip  Emre Çölgeçen’in kaydetti golle 0-1 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk devresi konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. 
Maçın ikinci yarısında da üstün bir oyun sergileyen konuk ekip Siirt İl Özel İdaresi, 60’ıncı dakikada Gürkan Arslan’ın ve 69’uncu dakikada Oğuzhan Birden’in kaydettiği gollerle farkı 3’e çıkardı. 
Karşılaşmanın kalan dakikalarında Niğde Anadolu FK’nın farkı azaltma çabaları sonuç vermezken, karşılaşma konuk ekip Siirt Özel İdare Spor’un 0-3 üstünlüğü ile sona erdi. 
Niğde Anadolu FK aldığı bu mağlubiyetle ligde 13’üncü yenilgisini alırken 10 puanda ligin son sırasına demir attı. Bu sonuçla birlikte Niğde Anadolu FK’nın ligde kalma umudu biraz daha azalmış oldu. Siirt Özel İdare Spor ise aldığı 3 puanla puanını 23’e çıkararak 11’inci sıraya yerleşti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —